Casillas pleacă după 25 de ani de la Real! Va lucra sub comanda unui alt antrenor spaniol și va juca în UCL! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

6 iulie 2015

Casillas pleacă după 25 de ani de la Real! Va lucra sub comanda unui alt antrenor spaniol și va juca în UCL!


Televiziunea de stat spaniolă TVE aruncă bomba verii! Iker Casillas pleacă de la Real Madrid după 25 de ani la clubul ”blanco”. Căpitanul ”galacticilor” va juca la FC Porto în sezonul viitor, sub comanda spaniolului Julen Lopetegui, sub formă de împrumut, urmând a primi în continuare același salariu de la Real Madrid.

Goalkeeperul spaniol de 34 de ani a primit o ofertă scrisă din partea clubului portughez pentru a juca timp de un sezon pe Dragao. Real Madrid este de acord cu plecarea lui Iker, pentru a face loc sosirii lui David de Gea, de la Manchester United. Pentru că unul din motivele pentru care nu voia să plece de la Real, cu care mai are contract până în 2017, era salariul uriaș primit pe Santiago Bernabeu, Casillas poate sta liniștit. Va juca în țara vecină, urmând a fi plătit în continuare de ”galactici” cu același salariu, de 7,5 milioane de euro anual.


Casillas va avea asigurat locul de titular la Porto, având și avantajul că ”dragonii” sunt deja calificați în grupele UEFA Champions League. În plus, este aproape de casă și va juca în continuare sub comanda unui conațional, Julen Lopetegui, având și cel puțin alți cinci-șase spanioli colegi de echipă.

Acestea sunt motivele pentru care Casillas a ales Porto în defavoarea celorlalte două opțiuni pe care le avea: AS Roma șiPSG.

16 sezoane a strâns Iker Casillas la prima echipă a lui Real Madrid

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu