OFICIAL! Arda Turan a semnat cu FC Barcelona! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

7 iulie 2015

OFICIAL! Arda Turan a semnat cu FC Barcelona!


Mijlocaşul de la Atletico Madrid, Arda Turan(28 ani)a fost prezentat eri pentru noua sa echipa FC Barcelona, scrie site-ul oficial al echipei. Jucătorul turc a încheeat un contract de 5 ani cu suma de 34 mil. euro, fiind al 7-lea cel mai mare transfer din istoria clubului. 

Recordul în Barcelona a fost stabilit de Neymar, care i-a costat pe campionii Barcelonei nu mai puțin de 86,5 milioane de euro (sumă oficială), el fiind urmat în ierarhie de Luis Suarez, adus pentru 81 de milioane de euro de la Liverpool. Podiumul este completat de o mai veche achiziție a trupei blaugrana - Zlatan Ibrahimovic a costat 49,5 milioane de euro în 2009 (Inter). În listă îi mai regăsim pe David Villa(40 mil. euro), adus de la Valencia în 2010, dar și pe Alexis Sanchez(37,5 mil. euro - Udinese) și Marc Overmars (Arsenal - 36 mil.euro).

Din cauza interdicţiei de a mai incheea contracte pînă în iarnă, turcul va fi transferat şi va evolua pentru echipă decât din retur. După opinia mea Turan ar putea fi înlocuitorul lui Andrés Iniesta(31 ani) care din cauza vîrstei va sta tot mai mult pe banca de rezerve.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu