Cristiano Ronaldo, supărat foc pe jurnaliști. Ce l-a deranjat pe fotbalistul de la Real Madrid | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

6 iulie 2015

Cristiano Ronaldo, supărat foc pe jurnaliști. Ce l-a deranjat pe fotbalistul de la Real Madrid


Cristiano Ronaldo a acceptat un interviu pentru un post de televiziune de sport din SUA, acolo unde se află în vacanţă. Interviul nu a adurat însă prea mult timp, din cauza că jucătorul lui Real Madrid s-a supărat foc, fiind nemulţumit că i se acordă prea multe întrebări.
Până la acest incident, Cristiano Ronaldo nu a dorit să răspundă despre situaţia lui Sergio Ramos, care ar putea pleca de la Real la Manchester United, după ce conducerea clubului a refuzat să-i mărească salariul.
În cadrul interviului, Cristiano Ronaldo a răspuns calm doar la întrebarea despre noul antrenor al lui Real Madrid, Rafael Benitez.
"Nu am lucrat cu el, dar ştiu că este un antrenor experimentat. Să vedem ce va face la Real Madrid, care este cel mai bun club din lume şi mereu este o provocare să fii aici, pentru orice jucător şi antrenor. Mi-ar plăcea să lucrez cu el. Să vedem dacă vom câștiga câteva trofee importante. Sunt destul de încrezător și aștept cu nerăbdare să începem munca", a spus Ronaldo. 
Ronaldo va începe pregătirile pentru noul sezon alături de Real Madrid săptămâna viitoare.
Vicecampioana Spaniei va juca în Statele Unite, la turneul International Champions Cup, acolo unde se va duela cu mai multe formaţii de top din Europa: AS Roma, Manchester City, Inter şi AC Milan.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu