Sporting Gijon-Real Madrid 0-0. Debut ratat pe banca madrilenilor, pentru Rafa Benitez | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

24 august 2015

Sporting Gijon-Real Madrid 0-0. Debut ratat pe banca madrilenilor, pentru Rafa Benitez


Real Madrid nu a reuşit să se afirme în primul meci de debut al antrenorului. Catalanii au făcut un egal cu clubul Sporting Gijon venind în sezonul acesta din Segunda Division.

Benitez a venit la cîrma clubului "catalan" în vara anului 2015 de la Napoli. Rafa Benítez a mai antrenat formațiile Inter MilanoFC LiverpoolValencia CFCD TenerifeCF ExtremaduraCA OsasunaReal Valladolid și Real Madrid B

Succesul pe care Benítez l-a repurtat cu Valencia CF este fără precedent în istoria clubului, fiind obținut după doar trei sezoane la conducerea echipei. În 2002 a condus clubul în obținerea primului lor titlu din La Liga(campionatul național spaniol) din 1971, iar în 2004 la realizarea "dublei" La Liga / Cupa UEFA. În 2005, în calitate de antrenor al echipei Liverpool F.C., a condus echipă la dubla victorie din Liga Campionilor UEFA și Supercupa Europei, iar în 2006 la victoria din Cupa FA, cea mai veche competiție de fotbal din lume. 

La Internazionale Milano, deși a stat doar șase luni, a câștigat Supercupa Italiei și Campionatul Mondial al Cluburilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu