Ramsey, flatat de interesul Barcelonei. "Într-o zi voi juca și în Spania" | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

25 iulie 2015

Ramsey, flatat de interesul Barcelonei. "Într-o zi voi juca și în Spania"


Aaron Ramsey a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Arsenal în stagiunea precedentă și prin prestațiile sale a atras atenția mai mult cluburi importante din Europa. Printre acestea s-a numărat și Barcelona, catalanii trimițând oameni la cel puțin 10 meciuri ale "tunarilor".
Presa din Spania a scris în mai multe rânduri că Ramsey va fi una din țintele catalanilor în iarnă, iar mijlocașul a recunoscut că și-ar dori să evolueze în tricoul formației de pe Camp Nou.
"Evident, sunt flatat de interesul Barcelonei pentru mine. Sezonul trecut au reușit tripla și pentru mine ca fotbalist este foarte plăcut să aud că unul dintre cele mai mari cluburi din lume mă dorește" a declarat mijlocașul galez. 
Ramsey i-a asigurat însă pe fanii lui Arsenal că va rămâne pe Emirates în stagiunea care va începe peste câteva săptămâni.
"Într-o zi voi juca și în Spania pentru că vreau să văd cum este fotbalul de acolo. Cred că ar fi o experiență interesantă, dar momentan sunt la Arsenal și cred că avem puterea de a deveni o formație competitivă, care se va bate în viitor pentru multe trofee" a încheiat mijlocașul de 24 de ani.

Fotbalistul galez a bifat 41 de partide în tricoul lui Arsenal în sezonul 2014-2015. Ramsey și-a trecut în cont 10 reușite și 8 pase decisive. Golul său din meciul de UCL cu Galatasaray a fost votat al doilea pe site-ul UEFA într-un top al celor mai frumoase reușite din faze fixe în ediția precedentă a celei mai tari competiții intercluburi din Europa.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu