Galacticii tot mai aproape de a ciştiga în Champions League! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

4 noiembrie 2015

Galacticii tot mai aproape de a ciştiga în Champions League!


Real Madrid a pornit ca din tun în această ediţie de UEFA Champions League"Galacticii" s-au calificat deja în optimile competiţiei, după victoria cu PSG (1-0). Real a devenit astfel al zecelea club care nu încasează niciun gol în primele 4 meciuri din faza grupelor.

Totuşi, acesta nu este neapărat un motiv de bucurie pentru Cristiano şi compania, dacă privim lucrurile din punct de vedere al statisticii: niciodată o echipă care nu a încasat niciun gol în primele 4 meciuri din grupe nu a câştigat trofeul suprem în acel sezon.

Real este şi echipa care a obţinut cele mai multe calificări în optimi, după doar 4 meciuri jucate: a reuşit această performanţă în 11rânduri, fiind urmată la acest capitol de Barcelona (8, poate ajunge la 9 miercuri, cu o victorie în meciul cu Bate) şi de Bayern Munchen şi Manchester United (5).

Meciul a fost unul important şi pentru Keylor Navas: a devenit primul portar din istoria de 113 ani a Realului care nu a încasat niciun gol pe teren propriu în 9 meciuri consecutive.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu