Pedro poate fi din nou coechipier cu Fabregas! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

13 iulie 2015

Pedro poate fi din nou coechipier cu Fabregas!


Pedro este mîhnit de faptul că tot mai puţin joacă în primii unsprezece la Barcelona alături de Messi,Neymar şi Suarez. Chelsea vrea să profite şi are pregătite 30 de milioane de euro pentru achiziţionarea jucătorului de 27 de ani. 

Cotidianul catalan Sport susţine că londonezii aşteaptă alegerile prezidenţiale de la Barcelona pentru a înainta o ofertă oficială. Până atunci, antrenorul Jose Mourinho şi Cesc Fabregas, fostul coechipier al lui Pedro de pe Camp Nou, au discutat cu internaţionalul spaniol şi l-au convins să accepte propunerea venită din partea campioanei Angliei.

Jucătorul spaniol a primit asigurări că va fi titular în formaţia lui Mourinho, un statut pe care Luis Enrique nu i-l poate garanta la Barça, acolo unde trio-ul Messi-Neymar-Suarez este de neatins. 

Cu toate acestea, internaţionalul spaniol a plecat în vacanţă convins de faptul că va continua la Barcelona, după ce a discutat cu Luis Enrique şi după ce a semnat prelungirea contractului cu gruparea blaugrana până în 2019. Tocmai din acest motiv, jucătorul a respins categoric ofertele venite în această vară de la Arsenal, Liverpool şi PSG.

Telefonul lui Mourinho a schimbat complet situaţia, iar argumentele lui Fabregas, care s-a adaptat de minune la Chelsea, par să-l fi făcut pe Pedro să se răzgândească şi să ia în calcul posibilitatea de a merge în Premier League.

Unul dintre motive este faptul că şansele sale de a fi convocat în lotul Spaniei pentru Euro 2016 ar creşte considerabil, în condiţiile în care la Chelsea ar juca mai mult decât la formaţia catalană.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu