Jucător care a refuzat "Realul"! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

14 iulie 2015

Jucător care a refuzat "Realul"!


Cu un nou antrenor Rafa Benitez, oficialii celor de la Real Madrid lucrează de zor pentru a forma un lot capabil să câștige titlul în La Liga, dar și pentru a se bate în cea mai mare competiţie UEFA Champions League.

Jucătorul german de origine albaneză Shkodran Mustafi (23 de ani), aflat în atenția ”galacticilor”, a spus, într-un interviu acordat pentru spox.com, că este bucuros de interesul celor de la Real, dar că nu are de gând să plece de la actualul său club, FC Valencia.

”Dacă a existat un interes din partea celor de la Real Madrid, atunci mă simt onorat. Este o recunoaștere a performanțelor mele personale, pentru că m-am bucurat de un sezon bun.Dar, pentru moment, mă simt foarte bine la Valencia”, a spus fundașul ”liliecilor”.

Mustafi a semnat un contract cu Valencia în sezonul trecut, după doi ani petrecuți la Sampdoria. Jucătorul care a făcut parte din lotul echipei naționale a Germaniei și alături de care a ridicat deasupra capului Cupa Mondială din 2014, a bifat 33 de prezențe pentru Valencia în sezonul trecut, dar a marcat patru goluri.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu