USA vs Haiti | NORTH & CENTRAL AMERICA: Gold Cup Match Preview | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

10 iulie 2015

USA vs Haiti | NORTH & CENTRAL AMERICA: Gold Cup Match Preview



Cel de-al doilea duel din etapa a doua a grupei A din Gold Cup vor juca SUA şi Haiti. Acesta va incepe sambata noaptea la ora 03:30. 

SUA a cîştigat 3 puncte în primul tur jucînd cu Honduras. Meciul a fost echilibrat dar nu fara emoţii. În prima repriză Clint Dempsey a înscris primul gol în poarta Hondurienilor. Al doilea gol a fost bătut în min. '64 la fel de atacantul C.Dempsey. Hondurienii nu s-au lăsat bătuti aici şi au redus din handicap în min. '68 la numai patru minute de golul doi. SUA a arătat un meci bun, cu cinci şuturi la poartă şi cinci ocazii de gol. 

Haiti a remizat in prima etapa contra celor din Panama. Haitienii au fost condusi din minutul '56, egalînd jumatate de ora mai tîrziu, dupa golul lui Duckens Nazon. Panamezii au dominat acel meci, dupa cum era de aşteptat, insă haitienii au profitat de o relaxare prematura a lor. În faza grupelor de acum doi ani din Gold Cup, fiecare dintre cele 3 partide ale haitienilor a avut maxim două goluri. Selecţionerul Marc Collat a declarat ca Haiti nu trebuie subestimată în acest meci, de vreme ce lotul cuprinde jucatori care evolueaza si in MLS, dar si in Europa.

SUA este într-o formă bună cu 4 cîştiguri consecutive. Fosta campioana a anului trecut speră şi acum la această cupă,şi cred că au şanse. Haiti este mai slabă din această grupă şi cred că în acest meci SUA ese peste ei.

Pronostic SUA vs Haiti: SUA Handicap -1,5 cota 1.38 la marathonbet
                                                           USA To Win + Total Over 2.5: Yes cota 1,58


Atenţie: toate pronosticurile/informaţiile de pe blog sunt cu scop de a informa cititorul. În nici un caz administraţia blog-ului nu răspunde pentru aceste date/pronosticuri!!

1 comentarii: