Thierry Henry știe de ce ar avea nevoie Arsenal ca să cîştige titlul în Anglia | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

19 iulie 2015

Thierry Henry știe de ce ar avea nevoie Arsenal ca să cîştige titlul în Anglia


Thierry Henry a rămas cu sufletul alături de Arsenal, echipă pentru care a scris istorie între 1999 și 2007, când a adunat aproape 200 de goluri în Premier League.

În ultimii ani, Arsenal nu s-a mai putut însă implica în lupta la titlu și a rămas în umbra rivalei Chelsea, care s-a luptat pentru supremație cu Manchester City.
În ediția trecută de campionat, Arsenal a încheiat pe locul 3, la 12 puncte în spatele trupei antrenate de Jose Mourinho.

Deși Arsenal l-a luat în această vară pe Petr Cech, tocmai de la Chelsea, Henry spune că fosta sa echipă mai are nevoie de întăriri pentru a spera la primul loc.

"Eu cred că echipa de acum are o mentalitate sănătoasă și fotbaliști de top, cu spirit de învingători. Totuși, Arsenal mai trebuie să ia patru jucători ca să o depășească pe Chelsea. Știu că mulți își pun semne de întrebare și în privința lui Wenger, dar cred că Arsene este omul potrivit și capabil să aducă un nou titlu pentru Arsenal.
Pot să compar generația de acum cu echipa de pe vremea mea. Când am ajuns prima dată la Arsenal și nu făceam față o oră, erau alți jucători capabili oricând să-mi ia locul, precum Kanu, Wiltord, Suker, uneori și Bergkamp. Trebuia mereu să fii la înălțime", a spus Henry.

2004 este anul în care Arsenal a câștigat ultimul titlu în Premier League.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu