Sevilla îl vrea pe atacantul din Ligue 1 «Wissam Ben Yedder» | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

5 iulie 2015

Sevilla îl vrea pe atacantul din Ligue 1 «Wissam Ben Yedder»


Presa franceză scrie despre negocierile formate dintre Sevilla si clubul francez Touluse pentru jucătorul de origine tunisiană Wissam Ben Yedder (24 ani). 

Aflat și în vizorul Romei și a lui Lazio, Ben Yedder a jucat 36 de partide și a marcat 16 goluri în Ligue 1, fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în ultimele trei sezoane. El are contract cu francezii până în 2017, iar suma de transfer ar putea ajunge la 12 milioane de euro.
"Nu există probleme în privinţa transferului, dar mai sînt cîteva formalităţi de rezolvat", a declarat fotbalistul pentru L'Equipe 

Aflat la Touluse din 2010, Ben Yedder a marcat 48 de goluri în 133 de meciuri jucate în toate competițiile. Jucătorul de origine tunisiană este așteptat la Sevilla, pentru vizita medicală, în zilele următoare, după ce cluburile vor ajunge la un acord în privința sumei de transfer.


Dacă vor ajunge la un acord cei de la Sevilla vor avea al 6-lea transfer vara aceasta Yehven Konoplyanka (Dnepr), Sergio Escudero (Getafe), Adil Rami (AC Milan), Gael Kakuta (Chelsea) și Michael Krohn-Deli(Celta Vigo). Până acum, andaluzii au cheltuit pe transferuri 9,5 milioane de euro.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu