Noua sponsorizare a clubului «Real Madrid» le oferă 600 milioane! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

27 iulie 2015

Noua sponsorizare a clubului «Real Madrid» le oferă 600 milioane!


Clubul Real Madrid a încheiat un parteneriat cu platforma Alibaba din China. Alibaba.com e cel mai mare site de comerț din lume, cu venituri de 11 miliarde de euro anul trecut. 
Real Madrid își deschide magazin oficial în China prin intermediul Alibaba, parteneriat ce ar urma să le aducă spaniolilor încasări de peste 600 de milioane de euro în urmatorii ani.
Afacerea a fost anunțată de Florentino Perez la Guangzhou, acolo unde Real Madrid își ține cantonamentul în această vară.
«Numele nostru va fi mai puternic în China datorită parteneriatului cu Alibaba. Produsele cu însemnele clubului Real Madrid vor ajunge la sute de milioane de clienți ale site-ului în fiecare an», a spus presedintele madrilenilor.
După mulți ani, Real Madrid n-a mai facut niciun transfer spectaculos în această vară. Anul trecut a ajuns James Rodriquez pentru aproape 90 de milioane de euro pe Bernabeu. Acum doi ani, Bale devenea cel mai scump jucator din istorie după transferul de 100 de milioane de euro de la Tottenham la Real.

1 comentarii: