După ce i-au transferat pe Ronaldinho și pe Eto’o, turcii vor și vedeta Barcelonei: Messi, în 5 ani! | OffsidesClub - despre fotbal si nu numai

4 iulie 2015

După ce i-au transferat pe Ronaldinho și pe Eto’o, turcii vor și vedeta Barcelonei: Messi, în 5 ani!


Oficialii celor de la Antalyaspor, echipă nou promovată în prima ligă din Turcia, au reușit un transfer de senzație prin cooptarea în lot a lui Samuel Eto’o (34 de ani) de la Sampdoria.
Președintele formației din Antalya, Gultekin Gencer, a anunțat, în ultima zi a lunii trecute, că a ajuns la un acord și cu brazilianul Ronaldinho (35 de ani).

Gencer a dezvăluit însă care este planul său ambițios prin care vrea să transforme Antalyaspor dintr-o echipă de pluton într-una cu nume. Bossul turcilor a spus că își dorește ca peste cinci ani Lionel Messi să semneze cu gruparea din Antalya.
”Sper ca următorul președinte, după mine, va fi în măsură să-l aducă pe Messi la Antalyaspor în cinci ani”, a declarat Gencer pentru LigTV.

Prin acest plan, diriguitorii nou-promovatei în prima ligă din Turcia speră să joace la fiecare meci de acasă cu tribunele pline, mai ales că stadionul, care acum este în renovare, va avea o capacitate de 40.000 de locuri.

Messi (28 de ani) mai are contract cu FC Barcelona până în vara lui 2018. Așadar, abia peste trei ani el poate deveni liber de contract, asta dacă nu va dori să semneze un nou angajament cu catalanii. Până atunci, orice club îl poate achiziționa din curtea grupării blaugrana dacă va achita clauza în valoare de 250 de milioane de euro. Primul candidat pentru acest "trofeu" este echipa din Franţa,  Paris Saint Germain, sponsorizaţi de Autoritatea de Investiţii a Qatarului (ce deţine 125 de miliarde de euro), și-au propus, potrivit celor de la L’Equipe, să achite vara viitoare contravaloarea clauzei, în timp ce pentru starul argentinian ar fi dispuși să pună pe masă 20 de milioane de euro net pe sezon.

Sursa: http://www.digisport.ro/Sport/FOTBAL/Competitii/La+Liga/antalyaspor+messi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu